Skattlund Farmers

Faster than a boat, faster than ligthning. We are the Farmers!

Ishockeytur til Stavanger

Ishockeygutta i Hamar stiller i år i XHL-ligaen, som er Xercize sin hockeyliga. Skattlund Farmers stiller med et U15 og U18 lag. Vi stiller i år lag sammen med Furuheim Eagles da Hamar ikke har nok spillere til å stille eget lag. Og helgen 27.01-29.01 gikk turen til Stavanger for å spille XHL-liga kamper mot Siddis Fighters.

Fredag 27.01 var det derfor spente gutter som reist til Tønsberg, der de møtte Østfold, før turen gikk videre til Stavanger med Furuheims leide 2 etg. buss med plass til 86 personer. Det ble en trivelig helgetur, med trivsel og samfunn, både på bussreisen og i Stavanger. Lørdag formiddag ble det tid til både sightseeing i byen, en runde med bowling og litt mat, før kampene begynte.

Og ishockeykampene ble en skikkelig fight på isen, der teknikk og hurtighet, men ikke minst lagspill og samarbeid ble avgjørende.  Det endte uavgjort, dvs. U15 tapte og U18 vant over Stavangers Siddis Fighters.

Lørdagskvelden, var det oppbyggelse og konkurranser på menighetsstedet til vennene i Stavanger. Og etter en natt med noe søvn, gikk turen hjemover tidlig søndag formiddag.

Resultatet kan du se på www.xhl.no, der du også kan følge med på ligaen med tabeller, statistikker til enkeltspillere. Her kan du også se kamper med live oppdateringer av det som skjer i kampene. Skattlund Farmers er i XHL-statistikken navnet Furuheim Farmers.